IK GA VOOR RESULTAAT!

Mijn levensmotto is: Verbeter je weerbaarheid van binnen uit in plaats van je veiligheid van buitenaf! Zeker in tijden van virussen een zeer actuele visie. Ik ben een grote fan van vitaliteit en het vergroten van je persoonlijke effectiviteit.

Het belangrijkste instrument hierbij is een vitalere leefstijl. De gebieden die ik benader zijn:

  • Optimaliseren van voeding en suppletie
  • Verantwoorde lichaamsbeweging
  • Een helpende en positieve mindset
  • Stress-reductie & voldoende ontspanning
  • Effectieve slaapkwaliteit

WORSTELINGEN ALS LEERZAAM PROCES

Mijn gezin en mijn gezondheid zijn mij erg veel waard en ik neem je graag mee in mijn eigen worstelingen naar meer gezondheid. Ik zie dit als een leerzaam en mooi proces.

Tussen 2005 en 2010 heb ik te maken gehad met depressieve klachten in de donkere maanden. Sommige dagen bleef ik dan het liefst in bed liggen. In deze periode is ook mijn interesse in vitaliteit ontstaan. Na 2015 heb ik te maken gehad met hernia klachten.

De hernia verdween na fysio behandelingen en aandacht voor een gezondere leefstijl weer, gelukkig was een operatie niet nodig.

Voor onze kinderwens was een medische behandeling nodig. Het is voor ons niet vanzelfsprekend om kinderen te krijgen. Dit hebben we ervaren als een zware periode, met name door de onzekerheid. We zijn erg dankbaar dat onze dochter in mei 2018 is geboren en dat we in augustus 2021 onze tweede kindje mogen verwelkomen.

Samen op zoek naar kansen en mogelijkheden

Ik ben een gedreven enthousiasteling met veel ervaring in de vitaliteitswereld. Na het volgen van een longevity opleiding in 2015 ben ik inhoudelijk zelf echt aan de slag gegaan met het begrip leefstijl.

Er ging een wereld voor mij open en ik heb honderden cliënten verder kunnen helpen met hun gezondheid.

In 2020 volgde de OERsterk coach opleiding en vond ik een platvorm waar ik me volledig in kon vinden. Genetisch zijn wij immers bijna hetzelfde als de oermens, maar hebben we onze omgeving radicaal veranderd. Van deze omgeving snappen onze genen geen bal en is het hard nodig om je hiervan bewust te zijn en het roer om te gooien!

Van mij kan je empathische maar ook eerlijke en directe adviezen verwachten. Ik geloof in zelfreflectie en het zelf genezend en herstellend vermogen van het lichaam. Ik ga niet voor de quick fix maar wel voor begeleiding met een duurzaam resultaat.

Samen gaan we op zoek naar de kansen en mogelijkheden voor verbetering en meer geluk in jouw leven. Het is mijn intentie om je er plezier aan te laten beleven en inspiratie uit de begeleiding te halen. Het is immers niet mijn leefstijl waar het om draait, maar die van jou!

We houden daarom rekening met jouw voorkeuren, intenties, smaken en beperkingen.

Bekijk mijn programma’s

OER-IK PROGRAMMA’S

Weet jij al wat een gezonde leefstijl jou kan opleveren? Ben je je bewust van jouw slechte gewoontes en wat het je kost? Graag begeleid ik je op jouw weg naar een gezond en weerbaar lijf, meer energie, ontspanning en geluk. Ben je bereid om samen met mij het avontuur aan te gaan en te ontdekken wat echte vitaliteit en gezondheid betekent? Een gezonde leefstijl is een voorwaarde voor het bouwen aan een duurzame en toekomstbestendige mens en zijn omgeving. Laten we samen teruggaan naar de OER-kracht van ons menszijn!

ONZE GROEP OP GEZOND GEWICHT

We gaan met het hele gezin of groep aan de slag. Verander je omgeving en je verandert jouw gezondheid. Samen veranderen helpt je om de verandering vol te houden. Samen gaan we voor de verbetering van de gezondheid en vitaliteit van jullie als gezin of groep.

We gaan met het hele gezin aan de slag. Verander je omgeving en je verandert jouw gezondheid. Samen veranderen helpt je om de verandering vol te houden. Samen gaan we voor de verbetering van de gezondheid en vitaliteit van jullie als gezin.

ontdek meer

VITALITEIT & VRUCHTBAARHEID

VITALITEIT & VRUCHTBAARHEID

Willen jullie samen graag zwanger worden, maar gaat dit moeizaam? We gaan samen aan het werk voor een betere vruchtbaarheid. We zorgen ervoor dat jouw lichaam weer gezond en vitaal wordt en meer energie vrijmaakt voor een innesteling.

Willen jullie samen graag zwanger worden, maar gaat dit moeizaam? We gaan samen aan het werk voor een betere vruchtbaarheid. We zorgen ervoor dat jouw lichaam weer gezond en vitaal wordt en meer energie vrijmaakt voor een innesteling.

ontdek meer

HET PENSIOEN VITA-PLAN

De start van jouw pensioen is het ideale moment voor een gezondheids-check. We gaan samen voor méér gezonde jaren en méér genieten van jouw gezondheid. Jouw pensioen is toch weer een nieuw hoofdstuk in het leven met vaak nieuwe hobby’s en een ander ritme.

De start van jouw pensioen is het ideale moment voor een gezondheids-check. We gaan samen voor méér gezonde jaren en méér genieten van jouw gezondheid. Jouw pensioen is toch weer een nieuw hoofdstuk in het leven met vaak nieuwe hobby’s en een ander ritme.

ontdek meer

DOEMDENKEN EN DEPRESSIE

Neerslachtige gevoelens kunnen lastig zijn en behoorlijk in de weg zitten. Als je het gevoel hebt dat alles even tegen zit, dan moet het roer om. Ik kan je op weg helpen naar meer ruimte en een positieve en fijnere stemming. Je komt beter in je vel te zitten en krijgt weer zin in het leven.

Neerslachtige gevoelens kunnen lastig zijn en behoorlijk in de weg zitten. Als je het gevoel hebt dat alles even tegen zit, dan moet het roer om. Ik kan je op weg helpen naar meer ruimte en een positieve en fijnere stemming. Je komt beter in je vel te zitten en krijgt weer zin in het leven.

ontdek meer

Daag jezelf en anderen uit en werk aan je vitaliteit met een OER-IK challenge!

NEEM MIJ MEE NAAR DE CHALLENGES

Een challenge is tijdelijk en kort (een week of een maand lang) aandacht geven aan één thema. Je krijgt mij er als coach gratis bij. Hierdoor werk je aan meer gezondheid en energie! De challenges starten elke eerste dag van de maand of elke week en deelname is gratis.

Daag jezelf en anderen uit en werk aan je vitaliteit met een OER-IK challenge!

Een challenge is tijdelijk en kort (een week of een maand lang) aandacht geven aan één thema. Je krijgt mij er als coach er gratis bij. Hierdoor werk je aan meer gezondheid en energie! De challenges starten elke eerste dag van de maand of elke week en deelname is gratis.

NEEM MIJ MEE NAAR DE CHALLENGES